Gel nagels

Na het desinfecteren van uw handen, worden uw nagelriemen voorzichtig terug geduwd de nagels worden in de juiste vorm gevijld en uw nagels worden vet vrij gemaakt.

Wilt u langere nagels als de natuurlijke nagels wordt er een verlening gemaakt, dit kan door sjablonen te gebruiken. De sjabloon plaats ik onder de natuurlijke nagel waar ik dan de gel op leg. Een verlenging kan ook geplaatst worden door een tip te plaatsen op de natuurlijke nagel.

Gelnagels worden opgebouwd  uit verschillende lagen van gel die uitgehardt worden in een speciale uv-lamp.

Als het product uitgehard is worden de nagels in de juiste vorm gevijld. Vervolgens worden de nagels afgewerkt met een hoogglans gel-laag. Kiest u voor een kleur of     Nail-art wordt dit onder de hoogglans gel-laag geplaatst zodat dit goed blijft zitten.

Mocht u al in bezit zijn van mooie lange nagels kan dit ook gebruikt worden als versteviging van de natuurlijke nagel. U kunt dan ook kiezen voor een French of naturel.

 

Nabehandeling

Doordat de eigen nagels door groeien wordt er uitgroei zichtbaar. Doordat het stresspunt op deze manier verplaatst, dienen de nagels na 3-4 weken nabehandeld te worden.

Tijdens de nabehandeling wordt ongeveer 80% van het oude product er afgevijld en de lengte word aangepast. De nagels worden weer opnieuw opgebouwd en gestileerd. Tijdens een nabehandeling kunt u kiezen voor een gekleurde top, full color of een naildesign.