Acrylnagels

Acrylnagels worden opgebouwd door een menging van acrylpoeders in combinatie met de liquid. Als deze samengevoegd worden ontstaat er een chemische reactie waardoor het product uithard. De acryl word aangebracht met de penseel waarna de substantie droogt aan de lucht. Na 48 uur zijn de nagels volledig uitgehard. Het voordeel aan acryl tegenover de gelnagels is dat de acryl niet in de uv-lamp hoeft. Acryl is ook harder dan de gel.

Na het desinfecteren van uw handen, worden uw nagelriemen voorzichtig terug geduwd, de nagels worden in de juiste vorm gevijld en uw nagels worden vet vrij gemaakt.

Wilt u langere nagels als de natuurlijke nagels word er een verlening gemaakt, dit kan door sjablonen te gebruiken. De sjabloon plaats ik onder de natuurlijke nagel waar ik dan de acryl op leg. Een verlenging kan ook geplaatst worden door een tip te plaatsen op de natuurlijke nagel.

Nadat de nagels zijn voorbereid word de acryl aangebracht. Als de acryl is uitgehard wordt de vorm er in gevijld en worden ze gepolijst. Uiteindelijk wordt er een gel top-coat op gebracht. U kunt kiezen uit French, naturel of color nagels.

Nabehandeling

Doordat de eigen nagels door groeien wordt er uitgroei zichtbaar. Doordat het stresspunt op deze manier verplaatst, dienen de nagels na 3-4 weken nabehandeld te worden.

Tijdens de nabehandeling wordt ongeveer 80% van het oude product er afgevijld, en de lengte wordt aangepast. De nagels worden weer opnieuw opgebouwd en gestileerd. Tijdens een nabehandeling kunt u kiezen voor een gekleurde top, full color of een naildesign.